Meettechnicus

Vacature

“Bij TetraVision bieden we onze klanten metrologie services en profileren we ons als een aanvulling op hun eigen interne meetkamer. We hebben hiervoor een team van experten uitgebouwd en zetten steeds de laatste state-of-the-art technologie in. Op deze manier creëren we een toegevoegde waarde en een concurrentieel voordeel voor onze klanten. Zij bevinden zich voornamelijk in België en Nederland, maar meer en meer bereikt onze kwaliteit ook andere landen binnen Europa.”

Ben jij een nauwgezet en precies persoon met een passie voor metingen en techniek?

Heb je oog voor detail en ben je kritisch op je eigen werk?

Ben je in je vrije tijd bezig met allerlei technische projecten en heb je misschien zelf een 3D printer of scanner in huis waar je met plezier mee experimenteert?

Dan is TetraVision op zoek naar jou!

Als Meettechnicus ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van metingen, zowel in-house als on-site, met als hoofddoel de juistheid en correctheid van de verzamelde data te waarborgen. Op de meeste projecten werk je nauw samen met een Project Ingenieur. Je wordt deel van een ervaren team van professionals binnen een groeiende organisatie.

TetraVision Team